ГІСТОТОПОГРАФІЯ СТРУКТУРНИХ ЗМІН У КОРІ ГОЛОВНОГО МОЗКУ ЩУРІВ ПРИ ДІЇ КОМПЛЕКСУ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК
Про автора:
Я. В. Рибалка, Г. А. Єрошенко, К. В. Шевченко, О. Д. Лисаченко
Рубрика:
МОРФОЛОГІЯ
Тип статті:
Наукова стаття
Ключові слова:
ГІСТОТОПОГРАФІЯ СТРУКТУРНИХ ЗМІН У КОРІ ГОЛОВНОГО МОЗКУ ЩУРІВ ПРИ ДІЇ КОМПЛЕКСУ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК
Список цитованої літератури:
- Zanfirescu A, Ungurianu A, Tsatsakis AM, Nițulescu GM, Kouretas D, Veskoukis A, et al. A review of the alleged health hazards of monosodium glutamate. Compr Rev Food Sci Food Saf. 2019 Jul;18(4):1111-1134. DOI: 10.1111/1541-4337.12448.
- EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS), Mortensen A, Aguilar F, Crebelli R, Domenico ADi, Dusemund B, et al. Re-evaluation of glutamic acid (E 620), sodium glutamate (E 621), potassium glutamate (E 622), calcium glutamate (E 623), ammonium glutamate (E 624) and magnesium glutamate (E 625) as food additives. EFSA J. 2017 Jul;15(7):e04910.
- Périat A, Bieri S, Mottier N. SWATH-MS screening strategy for the determination of food dyes in spices by UHPLC-HRMS. Food Chem X. 2019 Mar 30;1:100009. DOI: 10.1016/j.fochx.2019.100009
- Yachmin AI, Kononov BS, Yeroshenko GA, Bilash SM, Bilash VP. Ameasure of the effect of complex food additives on rats’adaptive responses. World of Medicine and Biology. 2020;1(71):232-235.
- Pronina OM, Koptev MM, Bilash SM, Yeroshenko GA. Response of hemomicrocirculatory bed of internal organs on various external factors exposure based on the morphological research data. World of Medicine and Biology. 2018;1(63):153-57. DOI: 10.26.724 / 2079-8334- 2018-1-63-153-157.
Публікація статті:
«Вістник проблем біології і медицини» Випуск 2 (164) (додаток), 2022 рік , 46 сторінки, код УДК 616.831.3:663.8-035.67:612.08